Restaurační moučníky
Lektorka kurzu: Pavlína BERZSIOVÁ
Kurz je určen: pro studenty středních odborných škol,
hotelových škol a obchodních akademií
Datum kurzu: 1. – 2. 11. 2017
Počet účastníků: 16 – 20 osob
Cena kurzu :
- žák 1 000 Kč
- dospělí 1 500 Kč
A. Klasické moučníky v novém podání
- Mřížkový koláček s jablky a žloutkovou pěnou
- Meruňkové palačinky s křupavou oplatkou a vanilkovou šlehačkou
- Skořicový dortík s makovým nákypem a vanilkovou pěnou
B. Ovocné dezerty
- Krém Panna Cotta s horkým ovocem
- Limetkový dezert s pomeranči v karamelu
- Mandlový váleček s ovocným soté a sabayonem
C. Lehké pěny s různými doplňky
- Cappuccino pěna se sněhovou čepicí a mandlovým piškotem
- Křehký komínek s pistáciovou pěnou a sezónním ovocem
- Tvarohová pěna s chutí medové mrkve a rybízovou omáčkou
D. Variace malých dortíčků
- Čokoládové brownies s malinami a likérovou omáčkou
- Pečený tvarohový řez s mandarinkami a ovocným coulies
- Dortík tiramisu s jahodami
Informace a přihlášky u Mgr. Kostecké.