STUDENTSKÁ FIRMA VINTUR

Jsme studentská firma Vintur, tvořena žáky z třídy 4.H ze Střední odborné školy, Zemědělská 3, Šumperk. Naše firma vznikla 1.9. 2021 a má 24 členů. V čele firmy stojí ředitelka Adéla Příhodová a její asistent David Chudoba. Firma je rozdělená do tří úseků – Ekonomický úsek, který vede Adéla Grmelová, Marketingový úsek, který vede Kateřina Malachová a Organizační úsek, který vede Daniela Stejskalová.

Ekonomický úsek má na starosti finance firmy. Marketingový úsek propaguje firmu před zájezdem, informuje studenty a ostatní zaměstnance školy o akcích firmy a upravuje webové stránky firmy. Organizační úsek má na starosti celý průběh maturitního zájezdu a zajištění všech služeb.

Cílem firmy bylo připravit a zorganizovat produkt cestovního ruchu – příprava tuzemského zájezdu. Náš maturitní zájezd se konal na jižní Moravě a nesl název Malebné Podyjí. Dne 22.-24.9. 2021 se nám tento produkt podařil zorganizovat. Hlavními atraktivitami na našem zájezdu byly první den barokní zámek ve Vranově nad Dyjí. Druhý den nás čekala procházka na vinici Šobes, která je jedna z nejstarší vinařských tratí v České republice a nachází se v národním parku Podyjí. Poslední den jsme mohli vidět krásy Lednicko-valtického areálu, navštívili jsme Templářské sklepy a také Sonnentor v Čejkovicích. Detailní program našeho zájezdu a informace o všech členech naší firmy můžete najít na našich webových stránkách.

 

Za studentskou firmu ředitelka firmy Adéla Příhodová 

 https://firmavintur.webnode.cz/o-nas/

 

Phone: +420 583 301 030
Fax: datová schránka: hscfdf9
Střední odborná škola, Šumperk, Zemědělská 3
787 01 Šumperk, Zemědělská 3