23. 11. – 24. 11. 2020
Den č.1 – jednoduché zeleninové ozdoby
Na tomto kurzu se tvoří rychlé ozdoby, které často můžete využít jak u domácích oslav, tak samozřejmě profesionálové při různých akcích. Přesto jednoduchá a rychlá ozdoba esteticky pozvedne mísu. Vyřezává se z rajčat, okurek, ředkviček, mrkve, bílé ředkve, cibule apod.
Den č. 2 – ovocné ozdoby
Tento kurz by mohl sloužit jako inspirace pro barmany, kteří by ovocné ozdoby mohli využít na závěsy u koktejlů. Při kurzu se využívají především jablka, v menší míře pak mango, pomeranč, kiwi
Vyřezané výrobky můžete využít jak u domácích oslav, tak samozřejmě profesionálové při různých akcích. Absolventi kurzu se mohou zúčastnit profesionálních soutěží v carvingu.
Workshopem Vás provede:
CZECH CARVING STUDIO
Luděk Procházka
www.carving-studio.eu
- vítěz Světové kuchařské olympiády v kat. kuchařské artistiky D1 – 2004
- držitel pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav –2000 -2008
- propagátor a první lektor carvingu v ČR a na Slovensku, jeden z prvních lektorù v Evropě – od r. 2000
- autor a organizátor soutěží – Melounový festival, Junior Carving Cup, Czech Carving Cup apod.
Cena kurzu: 1.450,- Kč (pro studenty školy)
Přihlášky a informace u Bc. Kristýny Krňávkové, 583 301 042,
e-mail: krnavkova@edusum.cz