PAVLÍNA BERZSIOVÁ
STUDIOVÉ CUKRÁŘSTVÍ
PRAHA 6, SARTORIOVA 27
pořádá
CUKRÁŘSKÝ KURZ NA TÉMA: „RAUTOVÉ DEZERTY“
Malé dezerty podávané jednoduchou formou na rautech, koktejlech a při rychlém občerstvení pro každou příležitost.
Lektorka kurzu: Pavlína BERZSIOVÁ
Kurz je určen: pro studenty středních odborných škol, hotelových škol a obchodních akademií i pro dospělé posluchače
Datum kurzu: 26. – 27. 3. 2019
Počet účastníků: 16 osob
Cena kurzu : žák 1 000 Kč, dospělý 1 500 Kč
Náplň semináře:
- Lehké pěny s ovocnou příchutí
- Muss s příchutí čaje matcha, Earl Grey a máty
- Čokoládová ganache s příchutí kaštanů, karamelu, kávy
- Lanýžové krémy s příchutí exotiky a citrusů
- Malé smetanové jednoporcové dezerty s ovocem a čokoládou